085 016002824 uur per dag

Begrafenis Haarlem

Elke begrafenis in Haarlem met zorg begeleid

Steeds minder mensen kiezen  voor een begrafenis in Haarlem. Dit komt doordat een begrafenis over het algemeen duurder is dan een crematie. Maar wat kost een begrafenis dan? Onyx Uitvaartondernemer Haarlem geeft u prijsindicaties voor alle begraafplaatsen.

Transparante prijzen voor een begrafenis in Haarlem

Onyx Uitvaartondernemer Haarlem vindt het belangrijk om duidelijk te zijn over de prijzen. Toch is dat bij een begrafenis niet zo eenvoudig. Simpelweg omdat de prijzen van de begraafplaatsen en de verschillende graven zeer uiteenlopen. Om u zoveel mogelijk inzicht te geven, hebben wij een dienstverleningspakket ontwikkeld waarin alle diensten en producten zijn opgenomen die u minimaal nodig hebt voor de begrafenis. Uiteraard is dit pakket uit te breiden met opties als rouwkaarten en dragers, waardoor de begrafenis precies naar uw wens is.
Daarnaast hebben wij prijsindicaties gemaakt voor een begrafenis in Haarlem op Begraafplaats Akendam, Begraafplaats Kleverlaan en Begraafplaats St. Jozef.

U vindt de tarieven hier.


Begrafenis op maat

Hebt u andere wensen voor de begrafenis dan in het dienstverleningspakket en de prijsindicaties vermeld, dan maken we binnen 24 uur een offerte op maat voor u. Wilt u met ons van gedachten wisselen over uw wensen voor een begrafenis? Maakt u dan vrijblijvend een afspraak voor een voorgesprek.

Zekerheden bij de begrafenis

Onyx Uitvaartondernemer Haarlem biedt u zes zekerheden bij uw begrafenis in Haarlem:

  1. u heeft altijd één vast aanspreekpunt voor de begrafenis in Haarlem
  2. elke uitvaartbegeleider is gediplomeerd, dus vakkundig én kent de mogelijkheden in en om Haarlem
  3. voor elk budget kunnen wij een begrafenis in Haarlem verzorgen
  4. iedere begrafenis is voor ons maatwerk, want iedere persoon is uniek. Uw wensen staan voorop, of het nu om een eenvoudige, eco- of uitgebreide uitvaart gaat.
  5. u krijgt altijd binnen 24 uur een heldere offerte.
  6. met elke uitvaartverzekering bent u welkom bij ons.

Vooraf de begrafenis in Haarlem bespreken

Als u weet dat u of iemand die u dierbaar is binnenkort gaat overlijden, kunnen we alvast eens vrijblijvend van gedachten wisselen. We kunnen in een voorbespreking de wensen met betrekking tot uw begrafenis uitwerken tot een verslag en begroting. Dat geeft vaak rust, zo leert de ervaring.


Begrafenis in Haarlem: een mooi afscheid

Het verdriet om een dierbare kunnen we niet wegnemen. Wel kunnen we samen met u voor een mooi afscheid zorgen. Dat is ons doel. Want een mooi afscheid is een goed begin van de rouwverwerking. Dat is wat we samen met u willen bereiken.

Onyx Uitvaartondernemer Haarlem
Voor uw begrafenis in Haarlem