085 016002824 uur per dag

Speciale Begrafenis Haarlem

Elke speciale begrafenis in Haarlem met zorg begeleid

Een begrafenis hoeft niet somber te zijn, maar mag passen bij de levensstijl van de overledene. Het mag passen bij de rituelen en cultuur van de overledene. In Utrecht kan vrijwel alles. Het is daarom mogelijk een zeer persoonlijke, speciale begrafenis in Haarlem te organiseren.

De uitvaartverzorgers van Uitvaartondernemer Haarlem kennen alle begraafplaatsen in Haarlem, maar ook alternatieve locaties voor een afscheidsdienst. In alle rust bespreken we al uw wensen met betrekking de uitvaart. Wilt u meehelpen met de verzorging van de overledene? Wilt u een kist, een rieten mand, of een wade? En wat voor een? We werken samen met veel leveranciers en kunnen u veel voorbeelden laten zien. Ook het rouwdrukwerk kunt u zeer persoonlijk maken door een eigen foto af te beelden. En gaat het vervoer per rouwauto, of kiest u voor bijvoorbeeld de fiets of de uitvaartbus? Bespreek met Onyx Uitvaartondernemer Haarlem al uw wensen voor een speciale begrafenis.

Kosten van een speciale begrafenis in Haarlem

Onyx Uitvaartondernemer Haarlem vindt het belangrijk om duidelijk te zijn over de prijzen. Toch is dat bij een begrafenis in Haarlem niet zo eenvoudig. Simpelweg omdat de prijzen van de begraafplaatsen en de verschillende graven zeer uiteenlopen. Om u zoveel mogelijk inzicht te geven hebben wij een dienstverleningspakket ontwikkeld waarin alle diensten en producten zijn opgenomen die u minimaal nodig hebt voor een begrafenis. Uiteraard is dit pakket uit te breiden met opties als rouwkaarten en dragers, waardoor de begrafenis in Haarlem precies naar uw wens is en een speciale begrafenis wordt.

Daarnaast hebben wij prijsindicaties gemaakt voor een begrafenis in Haarlem op Begraafplaats Akendam, Kleverlaan en St. Jozef.  

Begrafenis in Haarlem?

Speciale begrafenis op maat

Hebt u andere wensen voor de speciale begrafenis in Haarlem dan in het dienstverleningspakket en de prijsindicaties vermeld is, dan maken we binnen 24 uur een offerte op maat voor u. Wilt u met ons van gedachten wisselen over uw wensen voor een speciale begrafenis in Haarlem? Maakt u dan vrijblijvend een afspraak voor een voorgesprek.

Zekerheden bij de speciale begrafenis in Haarlem

Onyx Uitvaartondernemer Haarlem biedt u zes zekerheden bij uw speciale begrafenis in Haarlem:

  1. u heeft altijd één vast aanspreekpunt voor de speciale begrafenis in Haarlem
  2. elke uitvaartbegeleider is gediplomeerd, dus vakkundig én kent de mogelijkheden in en om Haarlem
  3. voor elk budget kunnen wij een begrafenis in Haarlem verzorgen
  4. iedere begrafenis is voor ons maatwerk, want iedere persoon is uniek. Uw wensen staan voorop, of het nu om een eenvoudige, eco- of uitgebreide uitvaart gaat.
  5. u krijgt altijd binnen 24 uur een heldere offerte.
  6. met elke uitvaartverzekering bent u welkom bij ons.

Vooraf de speciale begrafenis in Haarlem bespreken

Als u weet dat u of iemand die u dierbaar is binnenkort gaat overlijden, kunnen we alvast eens vrijblijvend van gedachten wisselen. We kunnen in een voorbespreking de wensen met betrekking tot uw speciale begrafenis in Haarlem uitwerken tot een verslag en begroting. Dat geeft vaak rust, zo leert de ervaring.

Speciale begrafenis in Haarlem: een mooi afscheid

Het verdriet om een dierbare kunnen we niet wegnemen. Wel kunnen we samen met u voor een mooi afscheid zorgen. Dat is ons doel. Want een mooi afscheid is een goed begin van de rouwverwerking. Dat is wat we samen met u willen bereiken.

Onyx Uitvaartondernemer Haarlem
Voor uw speciale begrafenis in Haarlem