085 016002824 uur per dag

Kosten Begraafplaats Akendam Haarlem

Tarieven voor Begraafplaats Akendam in Haarlem

Begraafplaats Akendam ligt naast het Crematorium Haarlem. De begraafplaats is vernoemd naar de voormalige hofstede Akendam. Begraafplaats Akendam is een rustige, groene begraafplaats met meer dan 800 bomen en diverse waterpartijen. De aula, een rijksmonument, is gebouwd in 1936. Er worden nog steeds diensten gehouden. Voor de condoleance wordt gebruik gemaakt van de koffieruimtes in het Crematorium. Voor afbeeldingen van de begraafplaats klikt u hier.

 

Wat de kosten zijn voor een uitvaart op begraafplaats Akendam kunnen wij u vertellen als wij weten wat uw wensen zijn. Er zijn namelijk veel onderdelen bij een begrafenis die de prijs beïnvloeden. Voorbeelden van de kosten van uitvaarten hebben we wel voor u gemaakt. Zo heeft u een indicatie.

Algemeen of Particulier graf

Een algemeen graf is een graf voor (meestal) 10 jaar, waarin personen worden begraven die niet voor een eigen graf kiezen. Het is meestal een 2- of 3-persoons graf, waarin mensen komen te liggen die onderling geen enkele band met elkaar hebben. De begraafplaats bepaalt waar de algemene graven zijn gelegen. Een algemeen graf wordt na 10 jaar geruimd. U kunt er dus niet voor kiezen om het graf langer te huren.

Bij een particulier graf kunt zelf een plekje uitkiezen op de begraafplaats. U kunt deze plek huren voor 10 of 20 jaar en daarna kunt u besluiten of u het graf langer wilt huren. Een particulier graf is meestal een 2- of 3 persoons graf, waarin familie bij elkaar komt te liggen.

De kosten van een particulier graf kunnen ook weer verschillen op dezelfde begraafplaats. Ze zijn afhankelijk van de plek die u uitkiest op Begraafplaats Akendam.

Vooraf de begrafenis op Begraafplaats Akendam in Haarlem bespreken

Als u weet dat u of iemand die u dierbaar is binnenkort gaat overlijden, kunnen we alvast eens vrijblijvend van gedachten wisselen. In een voorbespreking behandelen we uw wensen met betrekking tot de uitvaart en aan de hand daarvan stellen we een verslag en begroting voor u op. Dat geeft vaak rust, zo leert de ervaring.

Neem contact op met Onyx Uitvaartondernemer Haarlem om uw wensen over een begrafenis op Begraafplaats Akendam te bespreken.

Voorgesprek inplannen?

Wilt u een overlijden melden dan belt u het best ons meldnummer 085 0160028. Wilt u een voorgesprek inplannen, dan kunt u ons bellen of onderstaand formulier invullen.

ja, ik ga akkoord dat mijn emailadres wordt opgeslagen.