085 016002824 uur per dag

Kosten Begraafplaats Kleverlaan Haarlem

Tarieven voor Begraafplaats Kleverlaan in Haarlem

Begraafplaats Kleverlaan is de oudste begraafplaats van Haarlem. Het is een prachtig park met veel vijvers, kronkelige paden en oude bomen. De aula bevindt zich in het midden van het mausoleum. Afbeeldingen van de begraafplaats vindt u hier. De tarieven voor begraafplaats Kleverlaan vindt u onderstaand.

 

Was het maar zo simpel dat we u meteen de prijs van de begrafenis op Begraafplaats Kleverlaan konden geven. Maar de kosten van de uitvaart zijn afhankelijk van de keuzes die u maakt. In het geval van een begrafenis speelt de keuze voor een algemeen of particulier graf daarin een grote rol. Ter indicatie hebben we een aantal voorbeelden van kosten van uitvaarten voor u gemaakt..

Particulier graf of algemeen graf

Een algemeen graf is een graf voor (meestal) 10 jaar, waarin personen worden begraven die niet voor een eigen graf kiezen. Het is meestal een 2- of 3-persoons graf, waarin mensen komen te liggen die onderling geen enkele band met elkaar hebben. De begraafplaats bepaalt waar de algemene graven zijn gelegen. Een algemeen graf wordt na 10 jaar geruimd. U kunt er dus niet voor kiezen om het graf langer te huren.

Bij een particulier graf kunt zelf een plekje uitkiezen op de begraafplaats. U kunt deze plek huren voor 10 of 20 jaar en daarna kunt u besluiten of u het graf langer wilt huren. Een particulier graf is meestal een 2- of 3 persoons graf, waarin familie bij elkaar komt te liggen.

De kosten van een particulier graf kunnen ook weer verschillen, afhankelijk van de plek die u uitkiest op Begraafplaats Kleverlaan.

Vooraf de begrafenis op Begraafplaats Kleverlaan in Haarlem bespreken

Als u weet dat u of iemand die u dierbaar is binnenkort gaat overlijden, kunnen we alvast eens vrijblijvend van gedachten wisselen. In een voorbespreking behandelen we uw wensen met betrekking tot de uitvaart en aan de hand daarvan stellen we een verslag en begroting voor u op. Dat geeft vaak rust, zo leert de ervaring.

Neem contact op met Onyx Uitvaartondernemer Haarlem om vrijblijvend uw wensen over een begrafenis op Begraafplaats Kleverlaan te bespreken. Een andere mogelijkheid is het aanvragen van een wensenboekje. Daarin kunt voor uw nabestaanden aangeven wat uw wensen zijn na overlijden.

Voorgesprek inplannen?

Wilt u een overlijden melden dan belt u het best ons meldnummer 085 0160028. Wilt u een voorgesprek inplannen, dan kunt u ons bellen of onderstaand formulier invullen.

ja, ik ga akkoord dat mijn emailadres wordt opgeslagen.