085 016002824 uur per dag

Kosten Begraafplaats St. Jozef Haarlem

Tarieven voor Begraafplaats St. Jozef in Haarlem

Begraafplaats St. Jozef in Haarlem kijkt uit op de Spaarndammerdijk en op de weilanden. Het park heeft een strakke indeling en doet sober en overzichtelijk aan. In de kapel uit 1959 kunnen afscheidsdiensten worden gehouden. De kapel is opgetrokken uit hout, beton en baksteen. Voor de condoleance wordt gebruik gemaakt van de koffiekamer in het Crematorium aan de Vergierdeweg. Voor afbeeldingen van de begraafplaats klikt u hier.

 

De tarieven voor een uitvaart begraafplaats St. Jozef verschillen, afhankelijk van uw wensen. We kunnen heel snel een offerte voor u maken. Ook kunnen we vrijblijvend kennismaken. We bekijken dan wat uw wensen zijn en maken een begroting.

Particulier graf of algemeen graf

Een algemeen graf is een graf voor (meestal) 10 jaar, waarin personen worden begraven die niet voor een eigen graf kiezen. Het is meestal een 2- of 3-persoons graf, waarin mensen komen te liggen die onderling geen enkele band met elkaar hebben. De begraafplaats bepaalt waar de algemene graven zijn gelegen. Een algemeen graf wordt na 10 jaar geruimd. U kunt er dus niet voor kiezen om het graf langer te huren.

Bij een particulier graf kunt zelf een plekje uitkiezen op de begraafplaats. U kunt deze plek huren voor 10 of 20 jaar en daarna kunt u besluiten of u het graf langer wilt huren. Een particulier graf is meestal een 2- of 3 persoons graf, waarin familie bij elkaar komt te liggen.

De kosten van een particulier graf kunnen ook weer verschillen. Deze zijn afhankelijk van de plek, hoe diep het graf is en hoe groot het graf is dat u uitkiest op Begraafplaats St. Jozef.

Vooraf de begrafenis op Begraafplaats St. Jozef in Haarlem bespreken

Als u weet dat u of iemand die u dierbaar is binnenkort gaat overlijden, kunnen we alvast eens vrijblijvend van gedachten wisselen. In een voorbespreking behandelen we uw wensen met betrekking tot de uitvaart en aan de hand daarvan stellen we een verslag en begroting voor u op. Dat geeft vaak rust, zo leert de ervaring.

Neem contact op met Onyx Uitvaartondernemer Haarlem om uw wensen over een begrafenis op Begraafplaats St. Jozef te bespreken.

Voorgesprek inplannen?

Wilt u een overlijden melden dan belt u het best ons meldnummer 085 0160028. Wilt u een voorgesprek inplannen, dan kunt u ons bellen of onderstaand formulier invullen.

ja, ik ga akkoord dat mijn emailadres wordt opgeslagen.