085 016002824 uur per dag

Uitvaart op maat Haarlem

Elke uitvaart op maat in Haarlem met zorg begeleid

Tegenwoordig zijn vrijwel alle wensen rondom een uitvaart te realiseren, zeker als het gaat om een uitvaart op maat in Haarlem. Graag nemen wij in de periode tussen het overlijden en de uitvaart alle tijd om uw wensen met u te bespreken en waar te maken. Daarbij kunnen de gebaande paden bewandeld worden, maar er kan ook out of the box gedacht worden. We zullen u veel voorstellen doen om het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken. Zo kunt u als u dat wilt, helpen bij de verzorging. Is er veel keuze in kisten, rieten manden en wades. Kunt u een rouwkaart maken met een persoonlijke foto of kiezen uit een grote collectie afbeeldingen. Kennen wij niet alleen alle begraafplaatsen en het crematorium in Haarlem, maar ook veel alternatieve locaties. Liever horen we tien keer ‘nee’ dan dat u achteraf denkt ‘als ik dat had geweten, dan had ik daarvoor gekozen’.

Transparante prijzen voor een uitvaart op maat in Haarlem

Onyx Uitvaartondernemer Haarlem vindt het belangrijk om duidelijk te zijn over de prijzen. Bij een uitvaart in Haarlem die volledig plaatsvindt in het crematorium is het heel eenvoudig om de prijzen direct te geven. Daarom hebben wij twee pakketten samengesteld voor de meest voorkomende crematie in Haarlem. Eén zonder gebruik van de aula en koffiekamer in het crematorium en één met. In de pakketten zijn alle diensten en producten opgenomen die u minimaal nodig hebt. U komt dus niet voor verrassingen te staan. Uiteraard kunt u de pakketten uitbreiden met opties als rouwkaarten en dragers, waardoor de uitvaart  op maat in Haarlem precies naar uw wens is.

Voor begrafenissen hebben wij een dienstverleningspakket samengesteld waarin alle producten en diensten zijn opgenomen die u nodig heeft. Per begraafplaats hebben we een prijsindicatie gemaakt.

Bekijk hier de tarieven

Prijzen uitvaart op maat in Haarlem

Voor Onyx Uitvaartondernemer Haarlem is elke uitvaart een uitvaart op maat. Of deze nu in het crematorium of op de begraafplaats plaatsvindt of niet. Betekent een uitvaart op maat voor u een andere kist of wade? Een andere locatie? Live muziek? Ander vervoer?  Dan is het wel wat lastiger om zo een prijs te noemen. Maar we maken binnen 24 uur een offerte op maat voor u. Wilt u met ons van gedachten wisselen over uw wensen voor een uitvaart op maat in Haarlem? Maakt u dan vrijblijvend een afspraak voor een voorgesprek.

Op zoek naar ingrediënten voor een persoonlijke uitvaart in Haarlem?

Hier vindt u inspiratie

Zekerheden bij een uitvaart op maat in Haarlem

Onyx Uitvaartondernemer Haarlem biedt u zes zekerheden bij uw uitvaart op maat  in Haarlem:

  1. u heeft altijd één vast aanspreekpunt voor de uitvaart op maat in Haarlem
  2. elke uitvaartbegeleider is gediplomeerd, dus vakkundig én kent de mogelijkheden in en om Haarlem
  3. voor elk budget kunnen wij een uitvaart in Haarlem verzorgen
  4. iedere uitvaart is voor ons een uitvaart op maat, want iedere persoon is uniek. Uw wensen staan voorop, of het nu om een eenvoudige, eco- of uitgebreide uitvaart gaat.
  5. u krijgt altijd binnen 24 uur een heldere offerte.
  6. met elke uitvaartverzekering bent u welkom bij ons.

Vooraf de uitvaart op maat in Haarlem bespreken

Als u weet dat u of iemand die u dierbaar is binnenkort gaat overlijden, kunnen we alvast eens vrijblijvend van gedachten wisselen. We kunnen in een voorbespreking de wensen met betrekking tot uw uitvaart op maat in Haarlem uitwerken tot een verslag en begroting. Dat geeft vaak rust, zo leert de ervaring.

Uitvaart op maat in Haarlem: een mooi afscheid

Het verdriet om een dierbare kunnen we niet wegnemen. Wel kunnen we samen met u voor een mooi afscheid zorgen. Dat is ons doel. Want een mooi afscheid is een goed begin van de rouwverwerking. Dat is wat we samen met u willen bereiken.

Onyx Uitvaartondernemer Haarlem
Voor uw uitvaart op maat in Haarlem