085 016002824 uur per dag

Uitvaart

Persoonlijke uitvaart in Haarlem

Bij het voorbereiden van een uitvaart in Haarlem maakt u veel keuzes. Over begraven of cremeren, wel of niet een afscheidsdienst, een rouwkaart, het vervoer… Onyx Uitvaartondernemer Haarlem begeleidt u in het maken van deze keuzes. We nemen alles stap voor stap met u door. Weet u al dat een overlijden nadert? Dan is het mogelijk om vrijblijvend een voorgesprek met ons aan te vragen. Het geeft vaak rust om al een en ander geregeld te hebben.

Voor Onyx Uitvaartondernemer Haarlem is elke uitvaart in Haarlem een persoonlijke uitvaart. Elke uitvaart is maatwerk. Of u nu kiest voor een afscheid in besloten kring, een dienst in de aula van het crematorium of de begraafplaats, of een afscheid in de kantine van de voetbalclub. Of u nu kiest voor een eenvoudige kist of meer luxe variant. Of u nu kiest voor geen of een eenvoudige condoleance of een aangeklede borrel. Bij een uitvaart gaat het immers om wie iemand was. En daarbij maken vooral de inhoud van de speeches en eventuele rituelen dat men zegt: dat paste precies bij de overledene.

Voor de meest voorkomende crematies en begrafenissen hebben wij pakketten samengesteld. Zodat u meteen weet waar u financieel aan toe bent. U vindt ze hier.

Meer informatie over het crematorium en de diverse begraafplaatsen in Haarlem vindt u hier.

Wilt u meer inspiratie op doen? Of weten met welke keuzes u te maken krijgt?

Onder Voor overlijden vindt u informatie over zaken die u al bij leven kunt regelen.
Bij overlijden geeft u inzicht in wat te doen direct na het overlijden van een dierbare.
Het kopje Uitvaart regelen laat u zien over welke zaken u besluiten zult moeten nemen bij het regelen van een uitvaart.
En onder Na de uitvaart treft u informatie aan over onder meer grafmonumenten en asbestemmingen.