085 016002824 uur per dag

Uitvaartbegeleider Haarlem

Elke Onyx uitvaartbegeleider in Haarlem begeleidt uw uitvaart met zorg

Tegenwoordig zijn vrijwel alle wensen rondom een uitvaart te realiseren, zeker als het gaat om een uitvaart in Haarlem. Graag neemt onze uitvaartbegeleider in Haarlem in de periode tussen het overlijden en de uitvaart alle tijd om uw wensen met u te bespreken en waar te maken. Daarbij kunnen de gebaande paden bewandeld worden, maar er kan ook out of the box gedacht worden. Onze uitvaartbegeleider zal u veel voorstellen doen om het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken. Zo kunt u als u dat wilt, helpen bij de verzorging. Is er veel keuze in kisten, rieten manden en wades. Kunt u een rouwkaart maken met een persoonlijke foto of kiezen uit een grote collectie afbeeldingen. Onze uitvaartbegeleider kent niet alleen alle begraafplaatsen en het crematorium, maar ook veel alternatieve locaties. Liever horen we tien keer ‘nee’ dan dat u achteraf denkt ‘als ik dat had geweten, dan had ik daarvoor gekozen’.

Transparante prijzen

Onze uitvaartbegeleider vindt het belangrijk om duidelijk te zijn over de prijzen. Een uitvaartbegeleider in Haarlem kan u voor een uitvaart die volledig plaatsvindt in het crematorium direct de prijzen geven. Wij hebben twee pakketten samengesteld voor de meest voorkomende crematie in Haarlem. Eén zonder gebruik van de aula en koffiekamer in het crematorium en één met. In de pakketten zijn alle diensten en producten opgenomen die u minimaal nodig hebt. U komt dus niet voor verrassingen te staan. Uiteraard kunt u de pakketten uitbreiden met opties als rouwkaarten en dragers, waardoor de uitvaart in Haarlem precies naar uw wens is.

Voor begrafenissen hebben wij een dienstverleningspakket samengesteld waarin alle producten en diensten zijn opgenomen die u nodig heeft. Per begraafplaats hebben we een prijsindicatie gemaakt.

Bekijk de tarieven

Persoonlijke uitvaart

Voor onze uitvaartbegeleider is elke uitvaart een persoonlijke uitvaart. Of deze nu in het crematorium of op de begraafplaats plaatsvindt of niet. Betekent een persoonlijke uitvaart voor u een andere kist of wade? Een andere locatie? Live muziek? Ander vervoer?  Dan is het wel wat lastiger om zo een prijs te noemen. Maar onze uitvaartbegeleider in Haarlem maakt binnen 24 uur een offerte op maat voor u. Wilt u met ons van gedachten wisselen over uw wensen voor een persoonlijke uitvaart in Haarlem? Maakt u dan vrijblijvend een afspraak voor een voorgesprek met onze uitvaartbegeleider in Haarlem.

Hier vindt u inspiratie

Zekerheden bij een Onyx Uitvaartbegeleider in Haarlem

Onze Onyx Uitvaartbegeleider in Haarlem biedt u zes zekerheden bij een uitvaart in Haarlem:

  1. u heeft altijd één vaste uitvaartbegeleider in Haarlem, een vast aanspreekpunt
  2. elke uitvaartbegeleider is gediplomeerd, dus vakkundig én kent de mogelijkheden in en om Haarlem
  3. voor elk budget kunnen wij een uitvaart in Haarlem verzorgen
  4. voor onze uitvaartbegeleider in Haarlem is iedere uitvaart maatwerk, want iedere persoon is uniek. Uw wensen staan voorop, of het nu om een eenvoudige, eco- of uitgebreide uitvaart gaat.
  5. u krijgt altijd binnen 24 uur een heldere offerte.
  6. met elke uitvaartverzekering bent u welkom bij ons.

Vooraf de uitvaart met de uitvaartbegeleider in Haarlem bespreken

Als u weet dat u of iemand die u dierbaar is binnenkort gaat overlijden, kunnen we alvast eens vrijblijvend van gedachten wisselen. Onze uitvaartbegeleider in Haarlem kan in een voorbespreking de wensen met betrekking tot uw uitvaart uitwerken tot een verslag en begroting. Dat geeft vaak rust, zo leert de ervaring.

Onyx uitvaartbegeleider in Haarlem voor een mooi afscheid

Het verdriet om een dierbare kunnen we niet wegnemen. Wel kunnen we samen met u voor een mooi afscheid zorgen. Dat is ons doel. Want een mooi afscheid is een goed begin van de rouwverwerking. Dat is wat we samen met u willen bereiken.

Onyx Uitvaart Haarlem
Een waardig afscheid voor iedereen.